Boze fans keren zich tegen spits van Club Brugge

Boze fans keren zich tegen spits van Club Brugge
Woensdag 21 maart 2018 - 21:40   I   door Redactie

Leandro Pereira leek op weg om een fraaie transfer te realiseren. De aanvaller kon naar de Braziliaanse topclub Atlético Mineiro. Dat was echter buiten de fans gerekend. Die keerden zich tegen zijn komst. Pereira is nog steeds eigendom van Club Brugge, maar de huurling is volledig uit beeld verdwenen.

Eerst de feiten: Pereira speelt momenteel op huurbasis in eigen land voor Sport Recif. Daar doet hij het goed, wat hem de belangstelling van Atlético Mineiro opleverde. De Braziliaanse topclub wilde hem zelfs aantrekken, maar Mineiro veranderde al heel snel van gedacht.

Volgens Esporte UOL waren veel fans boos en gekant tegen de komst van Pereira. Daardoor haakte Mineiro af. Niet alleen voor de speler zelf, maar ook voor Club Brugge is dat jammerlijk nieuws.

Club betaalde destijds 3 miljoen euro voor hem, maar kon nooit echt genieten van zijn aanwinst. Hij slaagde er immers niet in om door te breken in het Jan Breydelstadion. Club hoopt nog een deel van de geïnvesteerde transfersom te kunnen recupereren.

Poll: Vind jij dat Pereira genoeg kansen gehad heeft bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I   Pereira  I   Atlético Mineiro

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024