Broos maakt Kompany af: "Hij is gewoon geen speler voor Anderlecht"

Broos maakt Kompany af:
Vrijdag 21 februari 2020 - 20:00   I   door Redactie

Hugo Broos heeft zich érg kritisch uitgelaten over RSC Anderlecht en Vincent Kompany. De gewezen trainer van onder meer Club Brugge en Anderlecht begrijpt enkele beslissing van Kompany allesbehalve.

Zo begrijpt Broos niet dat Kompany er absoluut iemand als Kemar Roofe bij wilde. "Als dat het soort spits is dat Kompany wil... Roofe is geen speler voor Anderlecht, sorry", klinkt het keihard in Het Laatste Nieuws.

"Kompany is niet De Redder"

Verder denkt Broos ook dat Kompany het te moeilijk maakt voor zijn medespelers. "Zijn bagage is misschien een probleem voor de jongens rond hem - ik denk dat Vincent dingen eist die zij niet kunnen uitvoeren. Dat hij af en toe onder de bal gaat, komt door zijn blessures."

"Je mag niet verwachten dat Kompany alles oplost. Terwijl hij wel onder die noemer is binnengebracht bij Anderlecht. Kompany is niet De Redder. Hij is ook maar een mens."

(Lees verder onder de afbeelding)

Anthuenis: "Dat ze daar nu eens mee stóppen!"

Ook Aimé Anthuenis, een andere ex-coach van Anderlecht, stelt zich vragen bij alles wat er momenteel gaande is in Brussel. "Het proces dit, het proces dat. Dat ze daar nu eens mee stóppen! Wat is dat, het proces? Wil Kompany dan niét winnen?", vraagt hij zich af.

"Een half uur de bal breed en achteruit spelen op eigen helft. Dat noem ik geen proces. Een proces, da's aanduiden hoé je zal spelen. Het enige goede is dat ze jonge gasten de kans geven. Voor de rest: niks. Da's mijn gedacht. Het proces, mán toch."

Poll: Vind jij Roofe een speler voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024