'Brugse middenvelder verrast iedereen en weigert transfer'

'Brugse middenvelder verrast iedereen en weigert transfer'
Zondag 24 december 2017 - 19:15   I  

Bij Club Brugge hebben ze wel wat weelde op het middenveld. Nakamba heerst, Vormer wordt volgens de meesten de Gouden Schoen en Vanaken toont vaker en vaker zijn genialiteit.

Toch zijn er ook wat jongens die vaak vanop de bank moeten toekijken. Zo spelen Clasie en Vanlerberghe. Clasie kwam terug uit blessure en pikt nu regelmatig zijn speelminuten mee, maar voor Vanlerberghe is de situatie toch anders.

Toch is de ex-speler van KV Mechelen niet van plan om Club nu al te verlaten. De middenvelder heeft zichzelf nu een nieuw doel gesteld, want basisspeler worden in dit Club Brugge is niet haalbaar.

Zo vertelde Vanlerberghe in Het Nieuwsblad dat hij regelmatig bij de kern wil zitten. Af en toe eens speelminuten meepikken is zijn nieuw doel. Vanlerberghe is bovendien onder de indruk van zijn ploeggenoten en hij leert dan ook zeer veel van samen te trainen met die mannen.

"Mijn doel is nu om elke week bij de selectie te horen. Elke dag trainen met die gasten, daar leer je ongelooflijk veel van bij. Het is een plezier om met hen te werken", aldus Jordi Vanlerberghe.

Poll: Krijgt Vanlerberghe nog kansen dit seizoen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Vanlerberghe  I   Clasie  I   Nakamba  I   Vormer  I   Vanaken

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024