Cercle Brugge zet Beerschot Wilrijk met beide voetjes op de grond

Zondag 12 november 2017 - 16:15   I

Dit weekend kregen de ploegen uit 1A dan wel wat rust, maar de ploegen uit 1B moesten opnieuw vol aan de bak. De tweede periode werd onmiddellijk geopend met een topper. Cercle Brugge won met maar liefst 4-0 en zet Beerschot Wilrijk zo met de beide voeten op de grond.

Cercle Brugge en Beerschot Wilrijk mochten het meteen tegen elkaar opnemen. De eerste helft leverde meteen vuurwerk op. Beerschot Wilrijk kwam al snel op achterstand via een goal van Mercier. In minuut 25 viel de wedstrijd in een beslissende plooi.

Abdel Diarra kreeg een rode kaart, Cercle een penalty. De Belder trapte de bal binnen en bracht de thuisploeg zo op een 2-0 voorsprong. Nadien werd het zowaar nog zwaarder voor de bezoelers.

Crysan maakte nog voor de rust de 3-0 en op slag van rust was de wedstrijd helemaal gespeeld. Opnieuw Crysan zette de 4-0 op het bord. Dat werd uiteindelijk ook de eindstand.

Poll: Zien we Beerschot Wilrijk volgend seizoen in 1A?