Cercle dient Club Brugge van antwoord

Cercle dient Club Brugge van antwoord
Maandag 18 december 2017 - 21:27   I   door Redactie

Cercle Brugge heeft gereageerd op de heisa rond de nieuwe grasmat. Club Brugge gaat die aanleggen in het Jan Breydelstadion, maar Cercle wil geen geld geven. Club is daarover erg ontgoocheld.

"Cercle Brugge KSV reageert verbaasd op de communicatie van Club Brugge omtrent het dossier rond een mogelijke nieuwe grasmat", luidt de mededeling van de Vereniging. "Eind vorige week werd Cercle Brugge gevraagd om de helft van de kosten van de nieuwe grasmat te betalen, zonder vooraf geraadpleegd te worden omtrent de aanbestedingsprocedure."

"Cercle Brugge wijst er op dat er een overeenkomst, geldig tot 31 december 2019, bestaat tussen Cercle en Club Brugge over de bijdragen voor de velden en dat Cercle Brugge altijd alle financiële afspraken respecteert."

"Cercle Brugge heeft aan Club Brugge via een e-mail vandaag laten weten bereid te zijn om de gesprekken op gang te brengen. 'Wij willen het overleg opstarten om de financiële afspraken van de bestaande overeenkomst, alsook de duur ervan, te herbekijken. Wij kijken uit naar uw antwoord', zo werd Club Brugge geïnformeerd."

"Cercle Brugge is zeker van oordeel dat het hier om een misverstand van Club Brugge gaat en wacht het antwoord van Club Brugge op deze uitnodiging tot dialoog af, maar staat er ook op dat Club Brugge zich aan de gemaakte afspraken houdt."

Poll: Geloof jij de versie van Cercle?

TAGS  I  Cercle Brugge  I   Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024