Chadli of Meunier? Degryse weet wie morgen aan de aftrap staat

Chadli of Meunier? Degryse weet wie morgen aan de aftrap staat
Zondag 17 juni 2018 - 22:45   I  

De opstelling lijkt bekend bij de Rode Duivels. Over één positie is er misschien toch nog wat twijfel. Thomas Meunier stelde wat teleur tijdens de voorbije oefenwedstrijden en Nacer Chadli bonkt ondertussen op de deur. Misschien krijgt Chadli zijn kans morgen wel meteen vanaf de aftrap.

Al betwijfelt Marc Degryse dat. Hij denkt dat Meunier eerst nog een kans zal krijgen om zich te bewijzen. Als hij morgen niet goed presteert, dan moet hij volgens de analist wel vrezen voor zijn plek. "Ik denk dat hij gaat starten met Meunier. Een kans geven om beter te doen dan in de oefencampagne en als hij opnieuw niet goed is, dan zal Chadli erin komen", aldus Degryse in Villa Sporza.

Het Laatste Nieuws dacht eerder dat Chadli zou starten. Die lijkt er alvast klaar voor te zijn. "Meunier blijkt niet topfit en dat laat zich merken. Chadli daarentegen maakte interland na interland een snedigere indruk. Straf, als je weet dat er geen enkele international op dit WK het voorbije seizoen zó weinig speelde als hij - er zijn nu eenmaal spelers die er meteen staan."

Poll: Wie start morgen tegen Panama?

TAGS  I  Chadli  I  Meunier  I  Rode Duivels  I  WK  I  Degryse

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024