Champions League-debutant Vlietinck reageert na straffe prestatie

Champions League-debutant Vlietinck reageert na straffe prestatie
Woensdag 19 september 2018 - 12:14   I  

Club Brugge verloor dinsdagavond zijn eerste Champions Leaguewedstrijd van het seizoen met het kleinste verschil van Borussia Dortmund. Toch maakte blauw-zwart indruk, met jeugdproduct Thibault Vlietinck op kop.

Trainer Ivan Leko dropte de nog steeds maar 21-jarige Vlietinck in de basis en die stelde niet teleur. “Ik heb mijn best gedaan voor de ploeg. Het was mijn eerste basisplaats na een half jaar blessureleed. Ik heb alles gegeven, maar er overheerst een gevoel van ontgoocheling door die tegengoal. We verdienden meer vandaag", zegt Vlietinck op de webstek van Club.

"Nu moeten we verder werken naar de volgende match toe. Het was bijna de perfecte match, want in de eerste helft hadden we een paar goede kansen. Op dit niveau moet je je kans grijpen en dat lukte net niet. Jammer voor ons kwam nog die tegengoal. We kopen er alvast niets mee, de nul staat op bord. Het hoofd nu omhoog en verder werken."

"Ik kom van heel ver"

Zelf heeft Vlietinck na een blessure moeten knokken om er opnieuw te staan. "Ik kom alvast van heel ver. Vorige week was ik al blij met mijn selectie en vandaag stond ik in de basis. Zondag op training voelde ik het al aan en gisteren kreeg ik het nieuws van mijn basisplaats. Ik heb er hard voor gewerkt, de coach gelooft in mij en ik ben hem dankbaar voor de kans. Aan mij nu om verder te werken.”

Poll: Moet Vlietinck vaker in de basis staan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Borussia Dortmund

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024