'Charly Musonda Jr. maakt spectaculaire comeback'

'Charly Musonda Jr. maakt spectaculaire comeback'
Maandag 18 oktober 2021 - 21:00   I   door Redactie

25 jaar is hij ondertussen, maar Charly Musonda Jr. is ondanks zijn immense talent nooit doorgebroken. Een combinatie van blessureleed en verkeerde keuzes. Maar het kan keren.

Dat beweert tenminste Jean-François Lenvain, jarenlang sportcoach en toen Musonda nog in de jeugd van Anderlecht speelde lid van de sociale cel van RSCA. "Hij heeft nu alle kaarten in handen", klinkt het in La Dernière Heure.

"Als je de hoop hebt hem al het potentieel te zien benutten dat hij toonde in de jeugd, zal je teleurgesteld zijn. Maar een goede carrière van zeven of acht jaar bij goede clubs uitbouwen kan nog perfect."

En dat zou een serieuze ommekeer zijn in zijn carrière, want sinds hij op jonge leeftijd Anderlecht in de steek liet voor Chelsea bleef hij tijdens zijn uitleenbeurten aan Vitesse, Celtic Glasgow en Betis serieus onder de radar. Mede door een zware knieblessure.

A-kern

Ondertussen is hij nog altijd eigendom van Chelsea, waar hij wel met de A-kern meetraint, maar bij de beloften speelt. Tijdens de winterstop zou dus die transfer naar een 'goede club' moeten volgen. 

Poll: Denk jij dat Musonda Jr. ooit helemaal zal doorbreken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Chelsea  I  Vitesse  I  Celtic Glasgow  I  Betis

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024