'Clement kan het niet meer aanzien en grijpt in bij Vanaken'

'Clement kan het niet meer aanzien en grijpt in bij Vanaken'
Maandag 25 januari 2021 - 08:00   I   door Redactie

Hans Vanaken is terug. Of toch niet. Want tegen KRC Genk was de aanvallende middenvelder helemaal niet in zijn element. Met als gevolg een verrassende vervanging na een uur.

'Vond niet meteen zijn draai. Lag met een slechte flankwissel aan de basis van de gelijkmaker. Zijn vervanging op het uur zegt alles.' De beoordeling van Het Laatste Nieuws, dat hem een 5 op 10 gaf, zegt ook alles. Hans Vanaken zat tegen KRC Genk niet in de match.

En dat heeft ook Philippe Clement gezien. Waar eerst gedacht werd dat de drie speeldagen schorsing Vanaken - die dit seizoen letterlijk alles gespeeld heeft, de Limburger deugd zouden doen, wordt nu gevreesd dat hij weer tijd nodig heeft om matchritme op te doen.

Cercle

Naar verluidt kan Clement het niet echt aanzien en in de wandelgangen klinkt het dat de Club-coach gaat ingrijpen. In de volgende wedstrijd - die komt er donderdag al aan tegen buur Cercle, zou hij Vanaken op de bank laten beginnen en starten met Balanta in de basis. Die verving hem ook al tegen KRC Genk, waarna Club Brugge erop en erover ging.

Poll: Zal Clement Vanaken ook effectief op de bank laten starten?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024