Clement zet Kompany compleet te kijk: “Nog nooit meegemaakt”

Clement zet Kompany compleet te kijk: “Nog nooit meegemaakt”
Vrijdag 09 april 2021 - 14:35   I   door Redactie

Club Brugge gaat zondagavond op bezoek bij zijn eeuwige rivaal RSC Anderlecht. In aanloop naar de topper deelde Club-coach Philippe Clement alvast een stevige prik uit aan zijn collega Vincent Kompany. 

“De Match tegen Club zit al maanden in m’n gedachten”, vertelde Kompany aan Het Laatste Nieuws. “Ik wil kunnen antwoorden na die 0-3. Pas op, die nederlaag was makkelijker te verteren dan pakweg die tegen Kortrijk. Omdat Club toen gewoon te sterk was”, voegde de Anderlecht-coach er nog aan toe.

"Met alle respect voor Anderlecht, maar..."

Enkele uren later zette Club-trainer Philippe Clement zijn collega compleet te kijk. “Of deze match ook bij mij al maanden in mijn hoofd zit? Euhm, neen. Neen”, reageerde een zichtbaar verbaasde Clement. “Met alle respect voor Anderlecht, maar dat heb ik nog nooit gehad.”

“Ik heb nog niet meegemaakt dat een match al maanden op voorhand in mijn hoofd zit. Dat is nog nooit het geval geweest. Dat komt omdat ik gewoon probeer te focussen op de eerstvolgende wedstrijd. Daar probeer ik het maximum uit te halen met mijn groep”, voegde Clement er nog aan toe. 

Poll: Wie vind jij de beste trainer?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024