'Club Brugge dreigt absolute sterkhouder per direct te verliezen'

'Club Brugge dreigt absolute sterkhouder per direct te verliezen'
Vrijdag 12 januari 2018 - 14:10   I  

Club Brugge doet het ontzettend goed in de Belgische competitie. Het scoort vlot en geeft amper iets weg. Dat gebeurt onder impuls van een zéér sterk middenveld met een hoofdrol voor Vanaken, Vormer én Nakamba.

De heilige drievuldigheid van Club doet het Jan Breydelstadion met momenten swingen en dat is ook de buitenlandse clubs niet ontgaan. Zo zou het best eens kunnen dat Vormer aan zijn laatste maanden bij Club bezig is en ook Vanaken lijkt stilaan klaar voor een stapje hogerop.

Nakamba is nog maar net bij Club aangekomen of dreigt alweer te vertrekken. Zo was er enkele weken geleden de interesse van Liverpool in de middenvelder van Club Brugge. Een transfer naar de Premier League zou voor Marvelous Nakamba, door zijn naam alleen al, een prachtige transfer zijn.

Liverpool heeft door de verkoop van Coutinho trouwens meer dan voldoende financiële middelen. Het zou dus kunnen dat Klopp in januari nog enkele keren stevig zal uithalen. Club Brugge is daarentegen niet meteen van plan om het goudhaantje te laten gaan. Ondanks de concurrentie van Clasie, die de laatste weken beter en beter begint te voetballen, is Nakamba nog steeds de eerste keuze van Leko en draagt hij misschien wel de sleutel tot het succes van Vormer en Vanaken.

Toch zou het kunnen dat er de komende dagen nog een bod volgt, al is ook een constructie zoals die van Bandé niet uitgesloten. Liverpool zou dan Nakamba kunnen kopen, maar nog een half seizoen kunnen laten rijpen bij Club. Dat deed het overigens ook met Naby Keita van RB Leipzig, die pas in de zomer naar Liverpool trekt maar wel al vorige zomer werd gekocht.

Poll: Denkt u dat Nakamba nu al aan zijn laatste seizoen bij Club bezig is?

TAGS  I  Club Brugge  I   Nakamba  I   Liverpool

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024