'Club Brugge duwt stevig door en rondt eerste (en verrassende) transfer af'

'Club Brugge duwt stevig door en rondt eerste (en verrassende) transfer af'
Vrijdag 11 juni 2021 - 18:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge zitten ze niet stil. Achter de schermen maakt de Belgische landskampioen werk van de nodige aanwinsten. Verrassend: niet Michel-Ange Balikwisha, maar wel Yerson Mosquera zou de eerste zomeraanwinst van blauw-zwart worden.

In Colombiaanse media is men er zeker van: Mosquera mag zich eerstdaags een speler van Club Brugge noemen. De beloftevolle verdediger zelf is al rond met Club en ook zijn huidige werkgever Nacional heeft reeds een mondeling akkoord met blauw-zwart. Allemaal goede signalen.

Mosquera is een verdediger, die ook op het middenveld kan spelen. Ook KRC Genk en Europese subtoppers aasden op Mosquera, maar het is Club Brugge dat uiteindelijk aan het langste eind lijkt te trekken. De overtuigingskracht van Vincent Mannaert gaf de doorslag.

Miljoenenbedrag

Het totale kostenplaatje van de transactie, is voorlopig niet bekend. Volgens Colombiaanse bronnen zou Club Brugge wel enkele miljoenen moeten betalen voor Mosquera. Een eerste bod op de speler werd eind mei nog geweigerd. Nadat Club zijn bod verhoogde, ging Nacional uiteindelijk overstag.

Poll: Denk jij dat dit een goede aanwinst is voor Club Brugge?

TAGS  I  Nacional  I  KRC Genk  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024