‘Club Brugge en Mannaert schrikken op: Déze topclub gaat vol voor JPL-sensatie’

‘Club Brugge en Mannaert schrikken op: Déze topclub gaat vol voor JPL-sensatie’
Woensdag 02 november 2022 - 14:00   I   door Redactie

Club Brugge schreef de afgelopen weken in de Champions League een stukje Belgische voetbalgeschiedenis. Maandag kennen ze hun tegenstander voor de volgende ronde.

Intussen is er ook al heel wat te doen rond de wintermercato. Die zal na de wereldbeker namelijk de deuren openen. Blauw-zwart zou daar nog eens willen toeslaan en heeft al enkele aanwinsten op het oog.

Eén van hen is JPL-sensatie Nicolas Raskin. De 21-jarige Raskin speelt sinds 2019 voor Standard Luik en was dit seizoen al goed voor één goal en vier assists. Afgelopen zomer wilde Club hem al halen, maar zonder succes.

Deze winter zouden ze opnieuw een kans kunnen krijgen, maar dan gaan ze tegen stevige concurrentie moeten opboksen. Raskin zou namelijk helemaal bovenaan de verlanglijst van Galatasaray staan, zo meldt Ajansspor.

Contract

Raskin ziet zijn contract bij Standard aan het einde van het seizoen aflopen. De Luikse club wil de beloftenduivel graag nog langer aan zich binden, maar de gesprekken lopen niet zo vlot. Deze winter kunnen ze nog een behoorlijk bedrag verdienen als ze Raskin verkopen.

Poll: Wat is het maximum bedrag dat Club volgens jou mag neertellen voor Raskin?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard Luik  I  Galatasaray

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024