'Club Brugge gaat 20 miljoen van Diatta aanwenden voor deze Rode Duivel'

'Club Brugge gaat 20 miljoen van Diatta aanwenden voor deze Rode Duivel'
Maandag 25 januari 2021 - 14:00   I   door Redactie

Met een nieuwe titel in zicht, richt Club Brugge het vizier al op vólgend seizoen. En daarbij komen de miljoenen die het van AS Monaco voor Krépin Diatta kreeg héél goed van pas.

Voor deze transferperiode gaat Club Brugge op zoek naar een vervanger voor Diatta én nog een extra middenvelder, maar voor komende zomer heeft het ook al een grote naam op het verlanglijstje: Toby Alderweireld (31).

De Rode Duivel staat tot nader order nog steeds onder contract bij Tottenham Hotspur, maar op zijn leeftijd denkt hij serieus na over een terugkeer naar België. Om die reden staat hij bij Club Brugge al een tijdje op de radar.

Mignolet

Maar nu zou blauw-zwart er echt werk willen van maken om de verdediger binnen halen met het oog op volgend seizoen. Een stunt, maar dat is een kunstje dat voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert al eens flikten door Simon Mignolet weg te halen bij Liverpool. 

Geld is alleszins geen probleem. Club Brugge boert de laatste jaren uitstekend en maakt in tegenstelling tot veel clubs pure winst. Bovendien zou het de 20 miljoen euro die het kreeg voor Diatta willen aanwenden om Alderweireld (én Tottenham) te overtuigen.

Poll: Zou Club Brugge Alderweireld kunnen overtuigen?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  Tottenham

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024