'Club Brugge haalt fors uit op transfermarkt na problemen in play-offs'

'Club Brugge haalt fors uit op transfermarkt na problemen in play-offs'
Dinsdag 11 mei 2021 - 11:30   I   door Redactie

Club Brugge is allesbehalve goed begonnen aan de play-offs. De povere 1 op 6 tegen RSC Anderlecht en KRC Genk heeft duidelijk gemaakt dat blauw-zwart nood heeft aan versterking. Club wil zo snel mogelijk toeslaan.

Achter de schermen wordt werd gemaakt van versterkingen voor volgend seizoen. Het is voor Vincent Mannaert en co duidelijk geworden dat de huidige ploeg van Philippe Clement nood heeft aan enkele kwaliteitsinjecties. Mannaert wil en zal de ploeg gericht versterken.

Volgens Het Laatste Nieuws gaat Club Brugge tijdens de volgende mercato zo goed als zeker uitpakken met een stevig transferoffensief. Iets wat insiders bevestigen. De blauw-zwarte clubleiding beseft als geen ander dat stilstaan gelijk is aan achteruitgaan. Daarom wil men bij Club in iedere linie versterking.

Concurrentie aanscherpen

De defensie, het middenveld én de aanval zullen grondig onder handen worden genomen. Aan de start van volgend seizoen zou geen enkele van de huidige basisspelers nog zeker mogen zijn van zijn plaats in het elftal. Club wil de concurrentie binnen de groep aanscherpen, want op dit moment is het verschil tussen titularissen en bankzitters te groot.

Bovendien wil men bij Club Brugge niet riskeren om na enkele ijzersterke jaren terug te vallen. Zeker nu ploegen als Anderlecht, Antwerp en KRC Genk alsmaar sterker worden, wil blauw-zwart zich niet laten kennen. Dat belooft alvast voor volgend seizoen.

Poll: In welke linie moet Club Brugge volgens jou eerst versterking halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Antwerp

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024