‘Club Brugge haalt mogelijk déze coach uit JPL als opvolger van Schreuder’

‘Club Brugge haalt mogelijk déze coach uit JPL als opvolger van Schreuder’
Woensdag 11 mei 2022 - 08:30   I   door Redactie

Alfred Schreuder verlaat Club Brugge na dit seizoen. De coach gaat aan de slag bij Ajax en dat betekent meteen ook dat Club op zoek moet naar een nieuwe trainer.

Een grote verrassing is het vertrek van Schreuder overigens niet. De relatie tussen de trainer en het Brugse bestuur was eerder lauw en zakelijk te noemen. De Bruggelingen waren dan ook al van plan om na dit seizoen uit te kijken naar een nieuwe trainer.

Er worden heel wat namen gelinkt aan Club Brugge. Vraag is wie de nieuwe coach zal worden. Volgens Gert Verheyen is Wouter Vrancken een serieuze kanshebber om de nieuwe coach van Club te worden.

“Als je het een aantal seizoenen zo goed doet zoals Wouter Vrancken bij KV Mechelen, dan verdien je wel een kans bij een topclub”, laat de analist optekenen in Het Nieuwsblad. Er is echter altijd een risico voor een trainer om bij een topclub aan de slag te gaan, zo weet Verheyen.

Mazzu

“Ik weet niet hoe het met Mazzu in Genk was, maar een spelersgroep moet jou ook de kans geven. Als je een trainer bent die nooit eerder bij een topclub werkte, volstaat het dat er een paar man denkt: Die komt maar van Charleroi. Dan heb je het als trainer aan uw rekker”, meent de oud-speler van Club.

Poll: Is Wouter Vrancken een goeie opvolger voor Alfred Schreuder?

TAGS  I  Club Bugge  I  KV Mechelen

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024