'Club Brugge hakt belangrijke knoop door over overbodige doelman'

'Club Brugge hakt belangrijke knoop door over overbodige doelman'
Maandag 15 januari 2018 - 15:15   I  

Club Brugge neemt het morgen op in de Beker tegen Charleroi. Voor die wedstrijd kan het niet rekenen op de nieuwe doelman Gaboelov, waardoor Hubert of Horvath nog eens een kans zal krijgen.

Deze morgen kwam echter het opvallende nieuws naar buiten dat Club nog een ervaren doelman zou willen halen. Blauw-zwart onderhandelt namelijk met Besiktas over een uitleenbeurt van Denys Boyko.

Dat zou dan ook betekenen dat Club plots met vier doelmannen zou zitten. Minstens eentje te veel dus. Horvath heeft al aangegeven dat hij graag uitgeleend zou worden, dus misschien vindt Club nog een oplossing in januari voor Horvath.

Wat er met Hubert zal gebeuren is nog een andere vraag. Als Club Boyko zou huren dan maakt het daar wel een zeer stevig statement mee, namelijk dat Club zelf niet in de kwaliteiten van Hubert als tweede doelman gelooft. Als dat het geval zou zijn dan lijkt een vertrek de meest logische oplossing.

De wedstrijd van morgen is dus al een zeer belangrijke wedstrijd. Leko kan met zijn keuze duidelijk maken in welke keeper hij het meeste gelooft. Voor een belangrijke wedstrijd zoals die tegen Charleroi gebruik je namelijk gewoon je beste doelman die je kan gebruiken. Of dat Horvath of Hubert zal zijn wordt morgen duidelijk.

Poll: Moet Club Brugge Horvath en Hubert laten vertrekken?

TAGS  I  Club Brugge  I   Horvath  I   Hubert  I   Gaboelov  I   Boyko

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024