‘Club Brugge hakt knoop door over komst van Razvan Marin’

‘Club Brugge hakt knoop door over komst van Razvan Marin’
Dinsdag 24 maart 2020 - 07:30   I   door Redactie

Club Brugge speurt de markt af op zoek naar interessante spelers voor volgend seizoen. Als het van trainer Philippe Clement afhangt, komt er in de zomer sowieso iets bij op het middenveld.

Clement was reeds in januari vragende partij voor een extra middenvelder. Onder het motto "er zou maar iets moeten gebeuren met Hans Vanaken of Ruud Vormer" was Clement van mening dat een complete middenvelder geen overbodige luxe was.

Door de blessure die Vormer onlangs opliep - hij is gelukkig voor blauw-zwart bijna terug - beseft ook het bestuur van Club Brugge dat er met het oog op volgend een extra middenvelder moet worden aangetrokken. Enter Razvan Marin.

(Lees verder onder de foto)

15 miljoen

De 23-jarige Roemeen, ex-Standard, was in januari nadrukkelijk in beeld. Club wilde wel iets regelen, maar Ajax niet. Nu willen de Amsterdammers wél meewerken aan een deal, maar eisen ze 15 miljoen euro.

Bij Club Brugge vinden ze dat veel, in de wetenschap dat Marin vorige zomer voor 12 miljoen euro werd weggehaald bij Standard. Bovendien imponeerde de Roemeen niet in Nederland. Club wil dat Ajax zijn vraagprijs laat zakken, maar dat is voorlopig niet het geval.

Longstaff

Club heeft dan ook beslist dat het de kat uit de boom gaat kijken in dit dossier. Het bekijkt ook andere spelers, zoals de weldra transfervrije Matthew Longstaff van Newcastle United.

Poll: Denk jij dat Marin volgend seizoen bij Club Brugge zal spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax  I  Standard

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024