'Club Brugge lacht met concurrentie en bouwt voorsprong nóg wat verder uit'

'Club Brugge lacht met concurrentie en bouwt voorsprong nóg wat verder uit'
Zondag 17 januari 2021 - 10:30   I   door Redactie

Club Brugge wrijft zich in de handen. Het ziet er immers naar uit dat de regerende landskampioen zijn voorsprong op de andere Belgische topclubs nóg wat gaat uitbreiden.

Vrijdagavond verloor Anderlecht in Eupen, terwijl zaterdagavond eerste achtervolgers KRC Genk en Sporting Charleroi de boot ingingen. En zondag spelen Antwerp en AA Gent tegen elkaar. Die twee moeten weliswaar nog van ver komen willen ze play-off 1 halen, maar minstens één van hen zal straks opnieuw met de punten morsen.

Bij Club Brugge zien ze het graag gebeuren. Blauw-zwart telt met één match minder gespeeld vier punten meer dan eerste achtervolger KRC Genk. Mits een zege op het veld van Beerschot kunnen dat er dus zeven worden. En áls Club wint, telt het liefst twaalf punten meer dan Charleroi en dertien meer dan KV Oostende en Anderlecht. Enkel OH Leuven kan nog wat dichter sluipen.

Zege op het Kiel?

Volgens Unibet zal Club Brugge vanavond effectief met 45 punten staan te blinken aan de top van het klassement. De bookmaker voorspelt een zege van blauw-zwart op het Kiel. Club staat genoteerd aan 1.42. Volg jij die redenering of denk je dat Beerschot gaat stunten? Speel gerust mee bij Unibet!

Poll: Wie wordt volgens jou de grootste titelconcurrent van Club Brugge?

TAGS  I  Beerschot  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  KRC Genk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024