Club Brugge moet domper verwerken na nieuws over Hans Vanaken

Club Brugge moet domper verwerken na nieuws over Hans Vanaken
Maandag 26 juli 2021 - 17:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft op speeldag één tegen Eupen een (halve) valse start gemaakt. En daar is uit gebleken dat het wel wat meer mag zijn. Dus is elke speler met een meerwaarde welkom.

Hans Vanaken is zo'n speler. De tweevoudige Gouden Schoen heeft een pas in de voeten waarmee hij elk moment een opening kan creëren. En dat had Club Brugge tegen Eupen wel kunnen gebruiken.

Net als op de tweede speeldag op het veld van nieuwkomer Union, dat afgelopen weekend nog stuntte tegen Anderlecht. Alleen zal Clement het nog altijd zonder zijn aanvallende middenvelder moeten stellen.

Want Vanaken is nog maar goed en wel een week aan het trainen sinds hij na het EK later terugkwam uit vakantie. Daardoor zal het ook langer duren vooraleer hij in actie kan komen. Na een rustperiode heeft ook hij uiteraard tijd nodig om (conditie) op te bouwen.

Onverantwoord

Het zou immers onverantwoord zijn om hem zomaar de tweede speeldag in de ploeg te droppen. Dus dat is balen voor Philippe Clement en Club Brugge in de eerste competitieweken.

Poll: Vanaf wanneer denk jij dat Vanaken volledig wedstrijdklaar zal zijn?

TAGS  I  Club Brugge  I  Eupen  I  Union  I  Cercle Brugge  I  Zulte Waregem

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024