Club Brugge moet vlotscorende sterkhouder niet meer hebben

Club Brugge moet vlotscorende sterkhouder niet meer hebben
Woensdag 16 juni 2021 - 18:30   I   door Redactie

Club Brugge is overal op zoek om zich volgend seizoen verder te versterken, ook op aanvallend vlak. Soms moet je het niet te ver zoeken, maar in dit geval gelooft blauw-zwart niet in die optie.

Want volgens De Gelderlander gaan de Bruggelingen Loïs Openda (21) nog een jaar uitlenen aan Vitesse. "Openda gaat een tweede jaar in bij Vitesse. De Arnhemse club is bezig de laatste formaliteiten af te handelen om de Belg nog een seizoen te huren van Club", schrijft de krant.

"Met de nieuwe huurdeal komt de wens van Openda uit. De Belg gaf aan het einde van het vorige seizoen al aan bij Vitesse te willen blijven. Bij Club zou hij geen kans krijgen", valt er nog te lezen. Toch vrij opvallend omdat de snelle aanvaller een uitstekend seizoen kende en uitgroeide tot een sterkhouder.

De jeugdinternational scoorde tien keer in de Eredivisie en driemaal in de Nederlandse beker. Met ook nog eens vijf assists. Openda ligt nog tot juni 2023 onder contract in Brugge. Na volgend seizoen is er de keuze om hem te verkopen of zijn contract open te breken.

Poll: Vind jij dat Openda een kans zou moeten krijgen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Vitesse

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024