‘Club Brugge neemt beslissing over komst van Philippe Clement’

‘Club Brugge neemt beslissing over komst van Philippe Clement’
Donderdag 21 maart 2019 - 07:30   I   door Redactie

De play-offs staan voor de deur, maar ondertussen wordt er ook al druk gespeculeerd over volgend seizoen. Bij Club Brugge is trainer Ivan Leko einde contract en mogelijk is de Kroaat aan zijn laatste weken in het Jan Breydelstadion bezig.

Het is goed mogelijk dat voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert na afloop van de huidige voetbaljaargang beslissen om de samenwerking met Leko niet verder te zetten. Dat is een gerucht dat al langer dan vandaag de ronde doet.

Gert Verheyen en Philippe Clement werden al naar voor geschoven als potentiële opvolgers. Die laatste levert uitstekend werk bij KRC Genk, dat zijn trainer liever niet naar een rechtstreekse concurrent ziet verkassen.

Club geeft niet op

Sportief directeur Dimitri De Condé liet al weten dat hij ervan uitgaat dat Clement niet naar Club Brugge zal verhuizen. Al neemt dat niet weg dat blauw-zwart geïnteresseerd blijft in de oefenmeester van Genk.

Bij Club hopen ze Clement alsnog te overtuigen om terug te keren naar Brugge. Is het niet volgend seizoen, dan wel later. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Bij welke ploeg zal Clement volgend seizoen aan het roer staan?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024