Club Brugge-sterkhouder moet vrezen voor zijn plaats: "Rotariu klopt met overtuiging op de deur"

Club Brugge-sterkhouder moet vrezen voor zijn plaats:
Woensdag 15 februari 2017 - 14:16   I  

Club Brugge lijkt met Dorin Rotariu een echt goudhaantje in de rangen te hebben. Hij kreeg enkel nog maar invalbeurten, maar maakte op korte tijd al veel indruk.

Rotariu zou binnenkort zijn kans wel eens kunnen krijgen. Lior Refaelov is immers hopeloos uit vorm, zag ook Peter Vandenbempt. “Wanhopen hoeft niet, want Israëli’s hebben ervaring met lange tochten door de woestijn, maar die van Lior Refaelov duurt stilaan te lang”, gaat Vandenbempt van wel bij Sport/Voetbalmagazine. “De kwieke flankaanvaller is krampachtig op zoek naar zichzelf. Gefrustreerd moeten toekijken bij de dodentocht van zijn ploeg in de langverwachte Champions League, ongeduldig moeten wachten op zijn rentree in de competitie en sindsdien verwikkeld in een moeizaam gevecht met zichzelf en zijn weerbarstige vorm. Refaelov is zijn flair en naturel kwijt, loopt zich vast en gaat forceren."

“Hij moet straks met José Izquierdo een hoofdrol spelen in de Brugse rush naar de titel, maar de coach wordt ongeduldig. Twee nederlagen in drie wedstrijden helpen ook niet. En Dorin Rotariu klopt met overtuiging op de deur, dat heeft de twijfelende Rafa ook al gezien. Michel Preud’homme staat voor een moeilijke keuze: Refaelov laten staan en hopen op de ommekeer of hem laten herbronnen in de schaduw op de bank. Het Kuipje lijkt mij een geschikte plek om hem nog één keer te laten proberen.”
 

TAGS  I  dorin rotariu  I   club brugge  I   lior refaelov

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024