'Club Brugge vangt veelvoud voor indrukwekkende zomertransfer'

'Club Brugge vangt veelvoud voor indrukwekkende zomertransfer'
Maandag 25 december 2017 - 11:34   I  

Club Brugge domineerde tijdens het eerste gedeelte van de huidige voetbaljaargang in de Jupiler Pro League. Enkele spelers trokken de voorbije maanden dan ook al wat aandacht van buitenlandse ploegen naar zich toe.

Zo speelde zomeraanwinst Marvelous Nakamba een beresterke heenronde. De Zimbabwaan is de opvolger van Timmy Simons en speelt nauwelijks een slechte wedstrijd.

De verdedigende middenvelder van Club Brugge beschikt over een vaak gezocht profiel, al zeker in de Premier League. Het is dan ook niet uitgesloten dat Nakamba op termijn aan de slag gaat in Engeland.

Volgens Het Nieuwsblad is de kans groot dat Club Brugge bij een transfer de jackpot vangt. "Hij heeft nog een contract tot 2021 en kan dus de komende jaren verder uitgroeien tot absolute sterkhouder bij blauw-zwart. Nakamba is de keuze op de lange termijn", staat te lezen in de krant.

"Als hij dan toch vervroegd vertrekt naar een grotere competitie omdat hij simpelweg niet meer te houden is, zal Club een veelvoud vangen van de 3 miljoen euro dat het betaalde aan het Nederlandse Vitesse. Met Nakamba heeft Club Afrikaans goud in handen."

Poll: Kan Nakamba mee in de Premier League?

TAGS  I  Nakamba  I   Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024