Club Brugge verrast en haalt belangrijke pion van Vanhaezebrouck weg AA Gent

Club Brugge verrast en haalt belangrijke pion van Vanhaezebrouck weg AA Gent
Dinsdag 20 april 2021 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge maakt al werk van de toekomst. Vlak voor de start van play-off 1 heeft de Belgische landskampioen twee aanwinsten bekendgemaakt. Gertjan De Mets (34) en Michaël Vijverman (31) maken de overstap naar blauw-zwart.

"Twee nieuwe gezichten in de sportieve omkadering van Club Brugge volgend seizoen: Michaël Vijverman komt over van KV Mechelen, Gertjan De Mets maakt de overstap van AA Gent", zo kondigt Club aan via zijn officiële kanalen.

Vijverman wordt Team Manager bij Club Brugge. De Oost-Vlaming heeft een verleden bij Zulte Waregem en was de voorbije drie jaar actief bij KV Mechelen. Daar werkte hij eveneens als Team Manager.

"Vijverman zal bij Club de administratieve en logistieke omkadering mee vorm geven. Dévy Rigaux, die de rol van Team Manager invulde sinds 2013, maakt de interne overstap naar recruitment waar hij mee de dagelijkse werking zal aansturen", verduidelijkt blauw-zwart op zijn website.

Belangrijke pion van Gent

Verrassend is dat Club Brugge bij AA Gent Gertjan De Mets wegplukt. De Mets, een jeugdproduct van Club, was als videoanalist immers een belangrijke pion in de staf van Hein Vanhaezebrouck. Bij Club Brugge zal hij vanaf volgend seizoen dezelfde rol gaan bekleden.

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KV Mechelen

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024