Club Brugge waarschuwt Anderlecht met machtige zege

Vrijdag 24 februari 2017 - 22:17   I   door Redactie

Club Brugge heeft wel een erg makkelijke zege behaald tegen Zulte Waregem. Blauw-zwart won de topper met 5-0 en geeft Anderlecht een signaal af in de titelstrijd.

Club leidde al na amper drie minuten. Ruud Vormer werd bij Essevee uit het oog verloren en de Nederlander kopte binnen. Wat later mikte José Izquierdo op de lat. Ook Vossen miste de 2-0, maar het was slechts uitstel.

Björn Engels zag een afgeweken hoekschop voor zijn voeten vallen en trapte raak. Niet veel later was het Izquierdo die op aangeven van Vanaken de 3-0 tegen de netten knalde. Vormer maakte nog voor de rust helemaal het feestje compleet na een voorzet van De Bock.

Zo was de wedstrijd aan de rust al gespeeld. De tweede helft was dan ook een maat voor niets. Jelle Vossen pikte nog zijn goaltje mee. Vanaf de stip zorgde hij voor de 5-0.