'Club Brugge wint straks nipt de topper van Standard'

'Club Brugge wint straks nipt de topper van Standard'
Zondag 22 januari 2017 - 09:53   I   door Redactie

Vanmiddag is het hoogspanning in de Jupiler Pro League. Club Brugge moet op bezoek bij Standard.

Club kan maar best winnen als het zijn leidersplaats wil behouden. Het zou voor de Bruggelingen alweer de vierde zege zijn op rij en het blijft ook zeker leider als het zijn wedstrijd wint.

Standard is zijn achtste kwijtgespeeld aan RC Genk. De Rouches staan dus onder druk en het is ook al even geleden dat ze gewonnen hebben. De laatste drie wedstrijden eindigden allen op een gelijkspel. Een zege tegen de leider is meer dan welkom.

Het gaat in ieder geval een wedstrijd worden op het scherpste van de snee, Als Standard zou winnen, kan dit in uw voordeel zijn!

Je mag daarom voor 80 euro op onze kosten een gokje wagen bij bookmaker Unibet, indien je nog geen account heb. Dit kan je doen door op DEZE LINK te klikken. Stel dat Standard straks wint, levert je dit 220 euro op.

Profiteer dit weekend ook nog eens van een prachtige promotie met jouw smartphone! Jij kunt namelijk voor €15 aan live free bets verdienen door Live weddenschappen te plaatsen op geselecteerde wedstrijden in de Pro League met jouw mobiel. Dit kan je doen via DEZE LINK.

TAGS  I  Club Brugge  I   Standard

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024