'Club Brugge zoekt naar een oplossing voor deze teleurgestelde speler'

'Club Brugge zoekt naar een oplossing voor deze teleurgestelde speler'
Maandag 20 november 2017 - 20:45   I  

Club Brugge heeft momenteel weinig kopzorgen. Het beschikt over een quasi fitte kern en de spelers zitten in bloedvorm. Dat betekent wel dat de bankzitters even moeten wachten op hun kans.

Al zouden sommige spelers al lang tevreden zijn als ze nog eens op de bank zouden mogen zitten. Zo is Helibelton Palacios helemaal op een zijspoor beland bij Club. De Colombiaan kreeg in het begin van het seizoen nog de voorkeur op Cools, maar haalt nu zelfs de selectie niet meer.

Aangezien het er niet naar uitziet dat Palacios zijn plek snel terug zal veroveren moet Club dan ook op zoek naar een oplossing. De 24-jarige rechtervleugelverdediger heeft al laten zien dat hij over de nodige kwaliteiten beschikt en er zijn dan ook voldoende ploegen die zich met Palacios kunnen versterken.

Al zou het ook kunnen dat Club Palacios gewoon achter de hand houdt voor het geval er iets zou gebeuren met Cools. Buiten Cools en Palacios zijn er weinig spelers met het juiste profiel, dus bij een eventuele blessure van Cools zou Leko wel met een probleem zitten. Afwachten dus of Club en Palacios een akkoord vinden.

Poll: Gelooft u nog in Palacios?

TAGS  I  Club Brugge  I   Cools  I   Palacios

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024