Comeback in de maak: Lestienne kan plots terugkeren naar Jupiler Pro League

Comeback in de maak: Lestienne kan plots terugkeren naar Jupiler Pro League
Zaterdag 10 juni 2023 - 09:00   I   door Redactie

Het is al een hele tijd geleden dat Maxime Lestienne het mooie weer maakte bij Club Brugge. Hij speelde in het verleden ook bij Standard, PSV en Genoa.

Anderhalf jaar geleden maakte hij de overstap naar LC Sailors in Singapore. Daar was hij dit seizoen in dertien matchen al goed voor dertien doelpunten en evenveel assists, mooie cijfers. Bij Het Nieuwsblad liet hij voor het eerst sinds lang nog eens iets van hem horen.

Hij had het meteen over een mogelijke comeback in België: “Momenteel speel ik op mijn beste niveau, zoals destijds bij Club of PSV. Alleen ben ik nu volwassener. Mocht in terugkeren in België dan heb ik daar weer mijn plaats. Mijn contract loopt over zes maanden af.”

“We zijn aan het onderhandelen over een verlenging. Ik heb contacten met Belgische clubs, maar ook met teams uit de MLS, Azië en de woestijn. Maar waarom zou ik niet terugkeren naar België? We hebben daar onze familie, ons huis...”, concludeert hij. Volgend seizoen zien we Lestienne dus mogelijk weer aan het werk in de JPL.

Poll: Zou jij Lestienne graag aan de slag zien gaan bij je favoriete JPL-club`?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  SC Sailors

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024