Corona-uitbraak bij Antwerp: Lamkel Zé en nog 3 spelers out voor Anderlecht

Corona-uitbraak bij Antwerp: Lamkel Zé en nog 3 spelers out voor Anderlecht
Vrijdag 07 mei 2021 - 12:52   I   door Redactie

Royal Antwerp FC zit in de hoek waar de klappen vallen. Het was de jongste tijd niet bepaald rustig op de Bosuil en op de koop toe houdt nu ook het coronavirus lelijk huis bij Antwerp.

Het Laatste Nieuws meldt dat er sprake is van een corona-uitbraak bij Antwerp. Het belangrijkste slachtoffer is Didier Lamkel Zé. Daarnaast legden ook Dylan Batubinsika, Felipe Avenatti en Frank Boya een positieve coronatest af. De spelers in kwestie kunnen zaterdagavond niet in actie komen tegen Anderlecht.

Ook de wedstrijd van volgende donderdag tegen Club Brugge zullen Lamkel Zé en co moeten missen. Dan zullen ze met zekerheid nog in quarantaine zitten. Een serieuze streep door de rekening van Antwerp, dat na een 2-3-nederlaag tegen KRC Genk absoluut moet reageren.

Ook geen Refaelov

Kopzorgen dus voor trainer Frank Vercauteren. Hij zal zijn ploeg nog maar eens overhoop moeten gooien. Vercauteren kan ook al geen beroep doen op Lior Refaelov. Rafa mag van het Antwerp-bestuur niet meer in actie komen, nadat bekend raakte dat hij al bij Anderlecht heeft getekend.

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Club Brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024