Coucke begaat pijnlijke blunder bij RSCA-icoon: "Hij herkende me niet eens"

Coucke begaat pijnlijke blunder bij RSCA-icoon:
Woensdag 14 november 2018 - 07:12   I  

Marc Coucke is nu al een tijdje voorzitter van RSC Anderlecht, maar toch moet de Belgische zakenman nog steeds wat bijleren. Zo kent hij blijkbaar nog niet alle iconen van paars-wit.

Toen Gille Van Binst, tussen 1966 en 1980 actief bij Anderlecht, onlangs nog eens in het Constant Vanden Stockstadion was, herkende Coucke hem niet. “Ik moet toegeven dat ik het nog altijd moeilijk heb om me te associëren met het nieuwe Anderlecht", stelt Van Binst in Het Nieuwsblad.

"Niet dat ik een probleem heb met Coucke. Integendeel, hij gaf me onlangs nog het mooiste compliment dat ik ooit gekregen heb. Toen ik een paar maanden geleden was uitgenodigd om de aftrap te geven, sprak hij me aan als Robbie Rensenbrink. Geweldig, toch?", doet de ex-verdediger een pijnlijke anekdote uit de doeken.

"Ik voel me niet meer thuis in mijn oude stadion"

"Maar los van dat charmeoffensief vind ik het jammer dat hij ervoor heeft gezorgd dat ik nauwelijks nog een bekend gezicht zie bij mijn ex-club. Zowat iedereen van de oude garde ligt buiten. Ik voel me niet meer thuis in mijn oude stadion. Dit is mijn Anderlecht niet meer."

"Elf jaar heb ik voor de club gevoetbald en nu weet ik niet eens meer wie ik moet telefoneren om een kaartje opzij te leggen. Jammer, want op televisie merk ik dat er nog meer dan genoeg lege plekken zijn in het stadion", besluit Van Binst.

Poll: Wat verkies jij?

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024