Coucke is het beu en haalt uit naar De Vlieger: "Stopt nooit!"

Coucke is het beu en haalt uit naar De Vlieger:
Maandag 12 november 2018 - 18:08   I  

Marc Coucke kan veel verdragen, maar op een gegeven moment kookt ook zijn potje over. Maandagnamiddag heeft de voorzitter van RSC Anderlecht zich kwaad gemaakt op analist Geert De Vlieger.

Het is een publiek geheim dat De Vlieger geen al te hoge pet op heeft van Anderlecht-trainer Hein Vanhaezebrouck. Iedere kans die de analist krijgt om de West-Vlaamse oefenmeester de grond in te boren, grijpt hij dan ook met beide handen.

Maandag was het De Vlieger opgevallen dat Anderlecht via zijn sociale media een foto deelde van Coucke, Vincent Kompany en Vanhaezebrouck. Op Instagram deelde Coucke dan weer een foto met Kompany, maar niet met zijn trainer.

"Dus jij knipt de trainer gewoon van de foto?"

"Dus jij knipt de trainer gewoon van de foto?", richtte De Vlieger zich met een knipoog tot Coucke. De RSCA-voorzitter reageerde kort en bondig: "Yep, want dat is op Instagram en gaat over een langere ontmoeting die onder ons twee was", gevolgd door hashtags "stokerijdevlieger" en "stoptnooit". Het moge duidelijk zijn: Coucke is niet bepaald opgezet met de prikjes van De Vlieger.

Poll: Heeft Coucke gelijk dat hij reageert op De Vlieger?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024