Coucke ziet België WK 2022 winnen, mét deze 3-Anderlecht-talenten

Coucke ziet België WK 2022 winnen, mét deze 3-Anderlecht-talenten
Zondag 15 juli 2018 - 22:00   I  

De Rode Duivels trakteerden op het WK in Rusland de héle wereld op heerlijk voetbal en bemachtigden op die manier de derde plaats op het toernooi. De toekomst van onze nationale ploeg oogt rooskleurig, en zo denkt ook Anderlecht-voorzitter Marc Coucke erover.

De preses van paars-wit is van mening dat de Rode Duivels in staat moeten zijn om over vier jaar met de wereldtitel aan de haal te gaan. Volgens Coucke zullen ook enkele van de huidige Anderlecht-spelers daar dan een aandeel in hebben.

"In 2022 winnen we het WK én de Tour de France"

“In 2022 winnen we het WK én de Tour de France, dankzij de helden van vandaag, aangevuld met onder andere Saelemaekers, Bakkali, Doku en Evenepoel. Kunnen we al inzetten, Krëfel?”, aldus Coucke via Twitter met een vette knipoog.

Zakaria Bakkali (22) speelt sinds kort voor Anderlecht, waar hij zijn carrière nieuw leven wil inblazen. Alexis Saelemaekers (19) maakte eind vorig seizoen zijn debuut in het eerste elftal van paars-wit, terwijl jeugdproduct Jérémy Doku (16) één van de grootste talenten is die op het oefencentrum in Neerpede rondloopt.

Remco Evenepoel (18) is dan weer een ex-speler van Anderlecht, die overstapte naar het wielrennen en zich vandaag (zondag, nvdr.) tot Europees kampioen bij de junioren. Ook hem wordt een grote toekomst toegedicht.

Wij zijn alvast benieuwd of Coucke gelijk krijgt. Afspraak over vier jaar!

Poll: Denk jij dat de Rode Duivels in 2022 wereldkampioen kunnen worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024