Crisis is compleet bij Zulte na nieuwe nederlaag

Zaterdag 23 december 2017 - 19:50   I

Bij Zulte Waregem zitten ze stilaan met de handen in het haar. De ploeg van Dury verloor zaterdagavond opnieuw tegen Moeskroen en heeft 1 op 21.

Het begon nochtans goed voor Essevee. De bezoekers kwamen bliksemsnel op voorsprong na een treffer van De Fauw. Nog voor de rust zorgde Amallah voor de gelijkmaker. Hij schoof de bal perfect voorbij doelman Bossut.

In de tweede helft ging het helemaal mis voor Zulte Waregem. Eerst maakte Bolingi er 2-1 van na een knappe kopbal. Een kwartier voor tijd kreeg Coopman nog rood na een tweede gele kaart. Aan de stand veranderde niets meer.

Door deze nederlaag zakt Essevee wel erg ver weg in het klassement. Het heeft nu slechts 2 punten meer dan KV Mechelen, dat voorlaatste staat. Moeskroen blijft mooi meedraaien in de middenmoot.

Poll: Komt het nog goed met Zulte?