"Dat is zonder twijfel de beste zomertransfer van Club Brugge"

Donderdag 22 maart 2018 - 16:52   I  

Club Brugge kocht tijdens de voorbije transferperiodes gretig. Heel wat nieuwe spelers kwamen blauw-zwart versterken. Sommigen konden tot dusver nog niet overtuigen of kregen nog niet veel kansen, anderen bleken dan weer een schot in de roos. Maar wie was dit seizoen nu eigenlijk de beste transfer van Club Brugge?

Volgens Het Nieuwsblad bestaat er geen twijfel over: Marvelous Nakamba ontpopte zich tijdens de voorbije maanden tot de beste transfer van het seizoen bij Club Brugge. De Zimbabwaanse middenvelder kwam in het tussenseizoen over van het Nederlandse Vitesse en speelde zich onmiddellijk in het elftal.

Tijdens de eerste seizoenshelft was Nakamba een vaste waarde in het elftal van Ivan Leko. 'Naka' stapelde de goede prestaties op en groeide al snel uit tot één van de publiekslievelingen in het Jan Breydelstadion.

In het Paasrapport van Het Nieuwsblad krijgt Nakamba 7/10. "De beste zomertransfer van Club Brugge. Ontpopte zich in geen tijd tot sterkhouder en recuperator op het middenveld. Verdween enkele matchen naar de bank, maar dat was enkel omdat ene Clasie op dezelfde positie speelt", klinkt het in de krant.

Poll: Is Nakamba de beste zomertransfer van Club Brugge?

TAGS  I  Nakamba  I   Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024