De breuk lijkt definitief tussen Katrin Kerkhofs en Dries Mertens: “Dit is haar nieuw lief”

De breuk lijkt definitief tussen Katrin Kerkhofs en Dries Mertens: “Dit is haar nieuw lief”
Woensdag 29 maart 2017 - 10:15   I   door Redactie

Katrin Kerkhofs leeft al een tijdje op gescheiden voet van Dries Mertens. Ze zou bedrogen zijn geweest door de voetballer.

Maar Katrin laat het niet aan haar hart komen. Een ooggetuige zegt in TV-Familie dat ze zelf ook met een andere man op stap is gegaan. De twee werden in Antwerpen gezien op een zondagavond, nog niet zolang geleden.

“Ik herkende Katrin meteen”, zegt de ooggetuige. “Katrin was met een man die zowat dezelfde leeftijd heeft als zij. En hij is niet zomaar een gewone vriend, dat had ik rap door. En ik niet alleen! Een dame die wat verderop aan een tafeltje zat, knipoogde veelbetekenend naar mij. Zo van: ja ja, de vrouw van Dries Mertens is duidelijk verliefd op een ander…”

Volledig op hun gemak waren de twee niet. “Katrin keek dikwijls speurend om zich heen, en haar date ook. Op mij kwam het over dat ze niet samen gezien wilden worden. Ja, ze waren op hun hoede.”

“Daarom vond ik het verrassend dat ze elkaar enkele keren hebben gekust. Ik hield hen echt wel in de gaten. Ah ja, iedereen weet dat Dries en Katrin uit elkaar zijn. Dus, ik vond het spannend om dat romantische tafereel gade te slaan.”

TAGS  I  mertens  I   katrin kerkhofs

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024