De Bruyne is het kotsbeu: “Ronaldo en Messi?”

De Bruyne is het kotsbeu: “Ronaldo en Messi?”
Zaterdag 24 maart 2018 - 21:39   I  

De Rode Duivels zijn volgende zomer op het WK in Rusland één van de outsiders om met de gouden plak aan de haal te gaan. Al zullen onze spelers dan wel hun beste niveau moeten halen. Er wordt snel gekeken naar Kevin De Bruyne, maar die zich laat zich niet onder druk zetten.

De ster van Manchester City is aan een geweldig seizoen bezig en zijn de vergelijkingen met de allerbeste spelers op deze planeet nooit ver weg. Toch wil De Bruyne zichzelf liever niet vergelijken met Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. Hij is die vergelijkingen zelfs zo beu als koude pap.

“Het is onmogelijk me met hen te vergelijken”, zegt De Bruyne in Het Nieuwsblad. Onze posities zijn totaal verschillend. Ze staan veel hoger op het veld en scoren tien keer meer dan ik. Als ik er tien op een seizoen maak, scoren zij er honderd. Maar ik heb dan weer andere taken op het veld.”

Dit seizoen zit De Bruyne in de Premier League al aan veertien assists, zeven keer vond hij zelf de weg naar de netten. Onze landgenoot stevent met een dominant Manchester City op de Engelse landstitel. Eerste achtervolger Manchester United volgt inmiddels al op zestien punten.

Poll: Wie is de beste?

TAGS  I  De Bruyne  I   Ronaldo  I   Messi  I   Manchester City  I   Barcelona  I   Real Madrid  I   Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024