De Decker stelt fans Antwerp teleur: "We kunnen eens praten"

De Decker stelt fans Antwerp teleur:
Donderdag 28 december 2017 - 17:30   I  

Antwerp won gisteren met 0-3 tegen STVV en zette zo een grote stap richting Play-Off I. Voor het seizoen had wellicht niemand kunnen denken dat Antwerp het zo goed zou doen. Behalve misschien Wim De Decker, de huidige T2 van Antwerp die de Great Old naar eerste klasse heeft gebracht.

Wat hem vooral deugd doet is dat er nog steeds veel jongens van vorig jaar meespelen met deze ploeg. Dat zegt veel over de basis die De Decker heeft gelegd vorig seizoen. "En wat me enorm pleziert, is dat we toen de basis hebben gelegd van nu. Er speelden gisteren tegen STVV 5 jongens mee die vorig seizoen in onze kern zaten. Dat zegt heel veel", aldus De Decker volgens Sporza.

Iedereen verwacht ondertussen wel dat Antwerp Play-Off I haalt. Al is De Decker voorlopig nog voorzichtig. "Er komt nog een heel moeilijke reeks. We kunnen er al eens over praten, maar we moeten zeker niet zeggen dat Play-off I moet. Antwerp is hoe dan ook een enorme meerwaarde voor eerste klasse." Al zou elke Antwerp-fan uiteraard teleurgesteld zijn als dat niet zo is.

 

Poll: Haalt Antwerp Play-Off I?

TAGS  I  De Decker  I   Antwerp

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024