DEADLINE DAY: Islam Slimani naar Anderlecht, ook nog verrassing rond Januzaj?

DEADLINE DAY: Islam Slimani naar Anderlecht, ook nog verrassing rond Januzaj?
Woensdag 01 februari 2023 - 00:01   I   door Redactie

In België was het dinsdag op de transfermarkt te doen, maar sinds middernacht is het ook gedaan met spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie werd aan welke club gelinkt en welke spelers zochten effectief andere oorden op? Herbeleef het in het overzicht van Transfermarkt DEADLINE DAY.

23:45 Anderlecht slaat dan toch nog toe en haalt de 34-jarige Algerijnse spits Islam Slimani van het Franse Stade Brest. Daar verbrak de international zijn contract.

23:30 OFFICIEEL: De transfer van Club NXT-verdediger Ibe Hautekiet naar Standard is afgerond.

23:15 OFFICIEEL: Albert Sambi Lokonga wordt door Arsenal verhuurd aan Crystal Palace.

23:00 KV Oostende huurt de Kroatische centrale verdediger Mateo Barac (28) van het Russische Krylya Sovetov Samara, mét aankoopoptie.

22:30 De verwachte transfer van linksachter Harry Toffolo van Nottingham Forest naar Anderlecht gaat definitief niet door.

22:15 OFFICIEEL: De verdedigende middenvelder Mandela Keita (20) wordt door Antwerp tot het einde van het seizoen gehuurd van OHL, met aankoopoptie.

22:05 OFFICIEEL: Mika Godts (17) stapt over van KRC Genk naar Ajax.

22:00 Gewezen Rode Duivel Adnan Januzaj zou zomaar van Sevilla naar het Turkse Basaksehir kunnen trekken.

21:15 Nu Paul Onuachu gaat vertrekken bij Genk, worden allerhande namen naar voor geschoven als mogelijke vervanger. Eén daarvan is Cyriel Dessers, die op dit moment door de Limburgers uitgeleend wordt aan Cremonese.

20:45 OFFICIEEL: Wat er zat aan te komen is ook een feit: Thorgan Hazard wordt door Borussia Dortmund tot het einde van het seizoen uitgeleend aan PSV.

20:00 OFFICIEEL: Watford heeft de komst van Wesley Hoedt bekend gemaakt, waardoor Anderlecht van zijn zware loon is verlost.

(Lees verder onder de afbeelding)

19:15 AA Gent staat op het punt om Gift Emmanuel Orban (20) vast te leggen. De Nigeriaanse spits komt voor zo'n drie miljoen euro over van de Noorse tweedeklasser Stabaek.

18:30 Anderlecht zou in zijn zoektocht naar een spits bij Toluwalase Emmanuel Arokodare (22) uitgekomen zijn. De spits van 1m97 speelt bij de Franse tweedeklasser Amiens SC, dat hem huurt van Valmiera.

18:15 Paars-wit ziet Enock Agyei (18) uiteindelijk voor 4,5 seizoenen naar het Burnley van Vincent Kompany trekken, maar de Engelse tweedeklasser leent hem de komende zes maanden uit aan KV Mechelen

18:00 OFFICIEEL: De transfer van Nicolas Raskin van Standard naar Glasgow Rangers is afgerond.

17:45 Paul Onuachu trekt op de laatste transferdag dan toch verrassend naar Southampton, dat 18 miljoen euro plus 3 miljoen euro bonussen betaalt.

17:30 Selim Amallah verruilt Standard dan toch voor Real Valladolid. 

17:00 KRC Genk zou het dan toch zitten hebben: Southampton zou Paul Onuachu wegkapen voor 18 miljoen euro plus 3 miljoen aan bonussen.

15:30 OFFICIEEL: OHL haalt met de Ghanees Nathan Opuku (21) een huurling van Leicester City.

15:00 Volgens de Belgische kranten zou Domenico Tedesco de nieuwe bondscoach van de Rode Duivels worden. De Duitser was nog werkzaam bij Red Bull Leipzig, Spartak Moskou en Schalke 04.

(Lees verder onder de afbeelding)

14:00 Het Burnley van Vincent Kompany gaat toptalent Enock Agyei deze winter al weghalen. De 18-jarige aanvaller is na dit seizoen einde contract bij Anderlecht.

13:30 OFFICIEEL: Club Brugge heeft Eder Balanta tot het einde van het seizoen uitgeleend aan Schalke 04.

12:00 Arsenal zou Albert Sambi Lokonga dan toch verrassend gaan uitlenen aan Crystal Palace

11:00 OFFICIEEL: De uitleenbeurt van Sebastiano Esposito is dan eindelijk definitief stopgezet. Hij wordt via Inter uitgeleend aan de Italiaanse tweedeklasser Bari.

08:00 Ali Gholizadeh zou Charleroi verlaten en bij het Turkse Kasimpasa aan de slag gaan.

00:00 Southampton zou een bod uitgebracht hebben op Paul Onuachu. De topschutter van KRC Genk heeft weliswaar aangegeven dat hij eerst de titel wil winnen met de Limburgers.

(Lees verder onder de afbeelding)

00:00 Eder Balanta gaat nog voor het sluiten van de wintermercato uitgeleend worden aan Schalke 04. Transferexpert César Luis Merlo meldt dat er géén aankoopoptie in de overeenkomst opgenomen is.

00:00 Genk heeft Christian Akpan aangetrokken. De 18-jarige verdedigende middenvelder tekent een contract voor drie seizoenen. Hij zal eerst ervaring opdoen bij Jong Genk.

00:00 Wesley Hoedt staat dan weer op het punt om de overstap naar Watford te maken. De Engelse tweedeklasser zou twee miljoen euro betalen voor zijn komst.

00:00 Dante Vanzeir is probleemloos door de medische tests bij New York Red Bulls geraakt. Het is net nog wachten op de officiële aankondiging.

00:00 Dino Hotic van Cercle Brugge zou de overstap naar het Turkse Konyaspor óf Trabzonspor kunnen maken.

00:00 OFFICIEEL: Radja Nainggolan speelt tot het einde van het seizoen bij de Italiaanse tweedeklasser SPAL.

00:00 PSG zou zijn oog op de Jonge Duivel Johan Bakayoko van PSV hebben laten vallen.

00:00 Sevilla wil de 25-jarige Rode Duivel Dodi Lukebakio overnemen van Hertha Berlijn. De Duitsers zouden al een bod geweigerd hebben.

00:00 Thorgan Hazard lijkt dan toch te willen vertrekken bij Dortmund. Hij werd eerder al aan Club Brugge gelinkt, maar PSV lijkt de beste papieren te hebben.

00:00 Dit weekend zaten er scouts voor Zeno Debast in de tribune tijdens Anderlecht-Antwerp. Een transfer zou ten vroegste voor deze zomer zijn.

00:00 Anderlecht krijgt stevige concurrentie in het dossier van de 19-jarige Petar Ratkov. Parma zou een bod van twee miljoen euro hebben uitgebracht. De spits zou van de Italianen ook nog zes maanden bij zijn club mogen blijven.

00:00 Linksachter Harry Tofolo zou maandag zijn medische tests afleggen bij de recordkampioen.

00:00 Mika Godts staat naar verluidt dicht bij een overstap van KRC Genk naar Ajax.

00:00 Er wordt ook verwacht dat de transfer van Nicolas Raskin naar het Schotse Rangers voor het sluiten van de mercato afgerond wordt.

Poll: Denk je dat Genk de titel gaat pakken?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024