Degryse haalt keihard uit naar Martinez: "Voel me in de zeik genomen"

Degryse haalt keihard uit naar Martinez:
Dinsdag 16 januari 2018 - 12:00   I  

Roberto Martinez staat voor de loodzware opdracht om de Rode Duivels binnenkort een wereldtitel te bezorgen. Zijn cijfers zijn alvast indrukwekkend, maar toch blijven de mensen scherp voor de bondscoach. Ook Marc Degryse heeft soms wat problemen met zijn manier van communiceren.

Zo is hij scherp over de manier waarop de bondscoach de hele heisa omtrent Nainggolan heeft aangepakt. "Ik vind dat Martínez iedereen een goede uitleg verschuldigd is. Maar hij doet raar, hij draait te veel rond de pot. Ik voel mij als ex-voetballer vaak in de zeik genomen door een trainer die probeert om ons een lulverhaal op te spelden. Daar heeft hij wel een handje van weg: het allemaal een beetje rooskleuriger voorstellen dan het is", aldus Degryse in Humo.

Ook van zijn tactische visie is Degryse nog niet overtuigd. "Er waren wedstrijden waarin hij te lang wachtte om in te grijpen. En in de oefenwedstrijd tegen Mexico werden we tactisch voor schut gezet, echt niet normaal. Dat De Bruyne daar achteraf iets over zei, vond ik goed. Het zal nodig geweest zijn, anders doet hij dat niet."

Poll: Vindt u dat Martinez vaak rond de pot draait?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Martinez  I   Degryse

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024