Deze 11 tieners worden volgens FIFA 20 de allerbeste spelers in JPL

Deze 11 tieners worden volgens FIFA 20 de allerbeste spelers in JPL
Maandag 23 maart 2020 - 17:00   I   door Redactie

Het coronavirus heeft het sociale leven in ons land lam gelegd. Iedereen moet thuisblijven en aangezien de Jupiler Pro League stil ligt, is FIFA 20 een welgekomen afleiding voor veel voetbalfans.

Wie dezer dagen een carrière wil beginnen op FIFA en in de Jupiler Pro League aan de slag gaat, een goede raad: kies voor een club waar één van onderstaande spelers actief is of probeer hen naar je club te halen.

David wordt de beste

Op FIFA 20 is Jonathan David van AA Gent het grootste talent in onze competitie. Hij begint na de update die FIFA deze winter doorvoerde met een algemene rating van 76. David wordt op termijn echter de allerbeste speler in de Belgische competitie met een rating van liefst 88.

Yari Verschaeren zit David op de hielen. Op FIFA 20 ligt het potentieel van de Anderlecht-youngster op 87. Niet mis. Jérémy Doku (Anderlecht), Krépin Diatta (Club Brugge) en Giorgi Chakvetadze (AA Gent) en Zinho Vanheusden (Standard) volgen daarna. Zij hebben een potentieel van 86.

(Lees verder onder de foto)

Vandevoordt & De Ketelaere

Ook de moeite om naar jouw club te halen: Maarten Vandevoordt (KRC Genk), Loïs Openda (Club Brugge), Jonathan Panzo (Cercle Brugge), Ante Palaversa (KV Oostende) en Charles De Ketelaere (Club Brugge). Zij groeien door naar een rating van 85.

Poll: Wie is volgens jou het grootste talent in het echte leven?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  Cercle Brugge  I  KV Oostende  I  Standard

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024