Deze 2 sterkhouders wellicht weg bij Waasland-Beveren

Deze 2 sterkhouders wellicht weg bij Waasland-Beveren
Donderdag 15 maart 2018 - 06:47   I   door Redactie

Waasland-Beveren neemt afscheid van Rudy Camacho. De transfer is nog een kwestie van dagen, zo meldt Het Laatste Nieuws. Waasland-Beveren en Montréal Impact bereikten gisteren een akkoord over de transfersom. Als het papierwerk rond is, kan de transfer worden geofficialiseerd.

Camacho gaat dus in de Amerikaanse MLS-competitie voetballen. Vandaag of morgen neemt hij het vliegtuig richting Canada. Daar ligt een aantrekkelijk contract van vier seizoenen te wachten op hem bij Montréal Impact. In twee seizoenen kwam Camacho 62 wedstrijden in actie bij Waasland-Beveren.

Het Nieuwsblad weet dat ook smaakmaker Nana Opoku Ampomah dreigt te vertrekken. De 22-jarige Ghanees geniet de concrete belangstelling van Fortuna Düsseldorf. De Duitse tweedeklasser is goed op weg om te promoveren naar de Bundesliga. 

Raman

Düsseldorf zou een bod voorbereiden. Hij brak dit seizoen door bij Waasland-Beveren met acht goals en drie assists. In Play-off 2 kan Ampomah zijn statistieken nog verbeteren. Bij Düsseldorf speelt momenteel ook Benito Raman. De Belg wordt door Standard uitgeleend aan de Duitsers.

Poll: Is dit een groot verlies voor Waasland-Beveren?

TAGS  I  Waasland-Beveren  I   Ampomah  I   Camacho

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024