'Deze 5 Belgische clubs hopen Coopman weg te halen bij Club Brugge'

'Deze 5 Belgische clubs hopen Coopman weg te halen bij Club Brugge'
Dinsdag 21 augustus 2018 - 08:34   I  

De huidige transferperiode loopt op zijn laatste benen, maar Sander Coopman (23) heeft nog steeds geen nieuwe club gevonden. De aanvallende middenvelder onderhoudt zijn conditie bij Club Brugge, maar daar heeft hij geen uitzicht op veel speelminuten. Een vertrekt dringt zich op.

In het tussenseizoen hoopten Zulte Waregem en KRC Genk al met Coopman aan de haal te gaan, maar beide ploegen haakten af omwille van de transfervoorwaarden van Club Brugge. Zulte en Genk houden de situatie van Coopman nog steeds in de gaten, al is de kans klein dat ze nog voor de speler gaan.

Antwerp krijgt concurrentie

Blauw-zwart wil zijn jeugdproduct niet zomaar laten gaan en eiste aanvankelijk een transfersom van om en bij de 2 miljoen euro. Nu het einde van de transferperiode in zicht is, moet Club Brugge nog snel een oplossing vinden voor Coopman. Eerder deze week raakte bekend dat Royal Antwerp FC, dat vorige zomer naast Coopman greep, de middenvelder graag wil inlijven.

Gazet van Antwerpen weet nu dat The Great Old concurrentie krijgt. Zo zouden ook KV Oostende en KV Kortrijk jacht maken op Coopman. Beide clubs zien in het blauw-zwarte jeugdproduct een uitstekende aanwinst. De West-Vlaamse teams zullen eerder mikken op een uitleenbeurt dan op een definitieve transfer.

Poll: Bij welke club zou Coopman het best passen?

TAGS  I  Club Brugge  I  RC Genk  I  Zulte Waregem  I  Antwerp  I  KV Oostende  I  KV Kortrijk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024