‘Deze Belgische topclub ligt in polepositie om Bakkali binnen te halen’

‘Deze Belgische topclub ligt in polepositie om Bakkali binnen te halen’
Zondag 24 juni 2018 - 07:03   I  

Zakaria Bakkali (22) keert mogelijk terug naar de Jupiler Pro League. De Belgische vleugelaanvaller moet weg bij Valencia, maar dat hoeft geen slecht nieuws te bekekenen voor de speler. Zo staan tal van Belgische ploegen in de rij om Bakkali in te lijven.

Eerder op de dag lekte uit dat niet alleen Anderlecht en Standard, maar ook AA Gent, KRC Genk én Club Brugge wel wat zien in een samenwerking met de man die onder Marc Wilmots op jonge leeftijd debuteerde bij de Rode Duivels.

Standard voerde reeds onderhandelingen met Bakkali, maar het is een andere Belgische topclub die momenteel in polepositie ligt om de speler binnen te halen: Anderlecht. Paars-wit deed Bakkali een voorstel en de winger zou bij paars-wit evenveel kunnen verdienen als bij Valencia. Een interessant voorstel dus voor de ex-speler van PSV.

Wat wil Bakkali?

Als andere Belgische topclubs zich alsnog met Bakkali willen versterken, zullen ze dan ook snel actie moeten ondernemen. Al ligt de finale beslissing bij Bakkali. Benieuwd waar hij zichzelf volgend seizoen ziet voetballen.

Poll: Denk jij dat Bakkali volgend seizoen in België speelt?

TAGS  I  Bakkali  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Standard  I  AA Gent  I  RC Genk  I  Valencia

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024