‘Deze ploeg pakt komend seizoen de dubbel in België’

‘Deze ploeg pakt komend seizoen de dubbel in België’
Vrijdag 19 juli 2019 - 13:00   I   door Redactie

De eersteklassers zitten in de laatste rechte lijn van hun voorbereiding op het nieuwe seizoen. De nieuwe campagne in de Jupiler Pro League staat voor de deur, maar wie is nu eigenlijk dé te kloppen ploeg?

Volgens Unibet is dat Club Brugge. Vorig seizoen was blauw-zwart runner-up in de Jupiler Pro League. Het moest toen enkel KRC Genk voor zich dulden. Komend seizoen wil Club opnieuw een gooi doen naar de titel en de Beker van België.

Bij Unibet is Club Brugge topfavoriet om met beide prijzen aan de haal te gaan. De Bruggelingen staan genoteerd op 9.00. Ter vergelijking: de eerstvolgende ploeg is Anderlecht en staat genoteerd op 16.00.

Genk en Standard op ruime afstand

Voor Genk is dat 26.00 en voor Standard al 29.00. Het loont dus de moeite om in te zetten op de ploeg die jij in staat acht om de dubbel te pakken.

Heb je nog geen account bij Unibet? Maak er hier dan snel een aan en ontvang meteen een welkomstbonus van liefst 80 euro. Waar wacht je nog op?!

Poll: Wie maakt volgens jou het meeste kans op de dubbel?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024