'Dieumerci Mbokani (35) kan érg verrassende transfer maken'

'Dieumerci Mbokani (35) kan érg verrassende transfer maken'
Maandag 10 mei 2021 - 08:30   I   door Redactie

Dieumerci Mbokani (35) bewees tijdens het voorbije weekend nog maar eens dat hij nog steeds niet versleten is. Zelfs in de herfst van zijn carrière blijft de Congolese spits ontzettend belangrijk voor Royal Antwerp FC.

Uitgerekend tegen zijn ex-club Anderlecht - dat naar hem polste, maar afhaakte - etaleerde Mbokani zijn kunnen. De vraag is nu waar de toekomst van Dieu ligt. Eind juni loopt Mbokani's contract op de Bosuil af en het is nog niet duidelijk of hij zal verlengen.

Contract van twee jaar?

Even leek Mbokani op weg naar Anderlecht, maar tot een hereniging met paars-wit lijkt het dus niet te komen. In Brussel knapten ze af op de (tegenvallende) fysieke data van de spits. Mbokani hoopt met twee jaar te kunnen verlengen bij Antwerp, maar het is niet duidelijk of de clubleiding daarin meegaat.

En hoewel het erop leek dat Mbokani hoe dan ook in België zou blijven voetballen, kan de Congolees ook naar het buitenland. Volgens Het Nieuwsblad geniet Mbokani ook buitenlandse interesse. Hij zou straks dus zomaar een erg onverwachte transfer kunnen maken. 

Poll: Denk jij dat Mbokani volgend seizoen nog bij Antwerp zal spelen?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  Standard

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024