Dimitri De Condé neemt beslissing over delicate overstap naar Anderlecht

Dimitri De Condé neemt beslissing over delicate overstap naar Anderlecht
Donderdag 06 mei 2021 - 19:00   I   door Redactie

Dimitri De Condé is als technisch directeur één van de architecten achter het succes van KRC Genk. Keer op keer weet De Condé een sterke en competitieve kern samen te stellen. Wie er ook mag vertrekken, De Condé vindt altijd een vervanger.

Dat De Condé zo goed werkt levert in de Luminus Arena, viel ook op bij andere Belgische topclubs. Club Brugge dacht op een gegeven moment aan De Condé, terwijl ook Anderlecht de technisch directeur wilde wegplukken bij KRC Genk. Al die tijd bleef De Condé zijn broodheer trouw.

"Ik ben trots op mezelf dat ik gebleven ben na de titel, dat was niet de gemakkelijkste weg", vertelt De Condé in Het Laatste Nieuws. "Twee jaar later hebben we toch weer een prijs gepakt."

"De bal ligt in het kamp van de club"

En wat nu? De Condé is duidelijk: "De bal ligt in het kamp van de club. Willen zij op heel lange termijn verdergaan met mij, dan sta ik daarvoor open. Komt er een uniek avontuur bij een andere club, dan sta ik daar ook voor open."

Anderlecht en Club Brugge krijgen tot slot nog een duidelijke boodschap van De Condé. Beide clubs hoeven niet te hopen op zijn komst. "Ik zie me niet voor een andere Belgische club werken, daarvoor zitten mijn gevoelens voor KRC Genk te diep", klinkt het nog tot slot.

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024