Dit zegt de Belgische pers een dag na klinkende zege van Rode Duivels

Dit zegt de Belgische pers een dag na klinkende zege van Rode Duivels
Zondag 24 juni 2018 - 10:30   I  

De Rode Duivels namen zaterdagnamiddag de maat van Tunesië. Het werd 5-2 en daardoor zijn Roberto Martinez en zijn ploeg nu al quasi zeker van een plaats in de volgende ronde. Wat zegt de Belgische pers een dag na de fraaie overwinning van onze nationale ploeg?

“Op verbluffende wijze nu al naar de tweede ronde”, schrijft Het Nieuwsblad in zijn zondagskrant. “De Duivels schitterende een uur lang in een bijzonder aangename wedstrijd. Er was geen enkele Duivel die onder zijn niveau bleef. En veel die boven hun gemiddelde niveau uitstegen: Meunier, Witsel, Hazard en Lukaku.”

Rode Duivels op hoog toerental

“De Rode duivels hebben ons vermaakt”, kopt La Capitale. “De spelers van Roberto Martinez hebben hun fans een waar festival aangeboden. Met zes op zes zijn de Rode Duivels nu al quasi zeker van een plaats in de achtste finales.”

Ook in De Zondag krijgen de Rode Duivels niets dan lof. “Duivels walsen over Tunesië” en “Duivels op hoog toerental”, klinkt het onder meer. “Na een demonstratie tegen de Tunesiërs hebben de Rode Duivels hun ticket voor de achtste finales na twee matchen zo goed als zeker op zak. Tunesië had gisteren weinig in te brengen tegen het indrukwekkende vertoon van de Belgen. De Duivels blikten de Noord-Afrikanen in met 5-2.”

"De demonstratie die het hele land verwachtte"

La Dernière Heure tot slot, vat het heel mooi samen: “De demonstratie die het hele land verwachtte.” Eén ding is duidelijk: iederéén is het erover eens dat de Rode Duivels het geweldig hebben gedaan tegen Tunesië. Op naar de volgende match!

Poll: Hoeveel op 10 geef jij de Rode Duivels voor hun match tegen Tunesië?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Tunesië

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024