DONE DEAL: Jonge Belg tekent contract bij Manchester United

DONE DEAL: Jonge Belg tekent contract bij Manchester United
Woensdag 21 maart 2018 - 16:14   I  

Met Romelu Lukaku en Marouane Fellaini lopen bij Manchester United twee Belgen rond. Het is goed mogelijk dat er in de toekomst nog een landgenoot doorbreekt in de hoofdmacht van de Engelse recordkampioen.

Woensdagnamiddag maakte Manchester United immers bekend dat de piepjonge Largie Ramazani zijn handtekening onder een eerste profovereenkomst heeft gezet. De 17-jarige vleugelaanvaller wordt beloond voor zijn goede prestaties bij de U18 van de Engelse topclub.

Ramazani, een Burundese Belg, speelde in de jeugd bij RSC Anderlecht en Charlton Athletic. Bij die laatste club plukte Manchester United onze jonge landgenoot vorige zomer weg. Met deze profovereenkomst zet het jonge talent een nieuwe stap in zijn ontwikkeling.

"Het is een grote droom die uitkomt”, zei Ramazani vorige zomer toen hij voor Manchester United koos. “Ik ben fier op wat ik tot nu al heb verwezenlijkt. Maar in het eerste elftal van Manchester United kunnen spelen, dat is de doelstelling. En ik zou ook zeer graag voor de Rode Duivels spelen. United is de club van mijn dromen. En ook mijn broer Rodrigue en mijn papa zijn vurige fans van de club.”

Poll: Gaat deze jongen het maken?

TAGS  I  Ramazani  I   Manchester United

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024