'Drie Anderlecht-spelers maken indruk vlak voor clash tegen Club Brugge'

'Drie Anderlecht-spelers maken indruk vlak voor clash tegen Club Brugge'
Dinsdag 21 augustus 2018 - 20:30   I  

Zondag staat de topper tussen Club Brugge en Anderlecht op het programma. De inzet is de eerste plek, maar nog belangrijker is de prestige. Het is voor beide ploegen een serieuze test, maar beide ploegen leven ook met enkele problemen naar de topper toe.

Anderlecht moet Vranjes missen en heeft niet meteen een vervanger klaar. Vanhaezebrouck zal beroep moeten doen op de jeugd of een wit konijn, zoals Kara, uit zijn hoofd moeten toveren. Club Brugge mist door het missen van Wesley en Vossen dan weer draagkracht voorin.

Anderlecht speelde een oefenwedstrijd tegen OH Leuven met spelers die de laatste weken iets minder wedstrijdritme konden verzamelen. Daarin maakte drie spelers indruk. Andy Najar lijkt klaar om te spelen tegen Andy Najar, al doet de jonge Alexis Saelemaekers het ook niet slecht de laatste weken. Daarnaast tekende ook Zakaria Bakkali voor een erg mooi doelpunt en speelde ook de jonge Sambi Lokonga een uitstekende wedstrijd. Al lijkt de kans klein dat hij de tandem Makarenko-Trebel uit de ploeg zal spelen. 

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024